Lihanmyyntiä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Iisalmessa

Katso yhteystietomme täältä

Iisalmessa toimivan Väisäsen Kotilihan palveluihin kuuluu ammattitaitoinen lihanmyynti. Myymälämme toimii Taipaleessa, joka sijaitsee Viitostien varressa, noin 12 kilometrin päässä Iisalmesta. Tilan yhteydessä sijaitsevan myymälän lisäksi löydät palvelutiskimme myös Iisalmen kauppahallista. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen tarjontaamme!

Kattava valikoima tuorelihatuotteita ja lihajalosteita 

Myymälän palvelutiskistä löydät laadukkaat tuorelihatuotteet ja
herkulliset lihajalosteet, kuten oman palvaamon leikkeleet, makkarat ja palvituotteet. Meiltä löydät myös perinneherkkuja, kuten mustikka-

tai kalakukkoja. 

Tilauksesta saat meiltä lisäksi monenlaiset tuorelihat ja lihatuotteet niin arkeen kuin juhlaankin, mm. rosvopaistit, grillattavat lihat tai leikkelepöydän herkut. Jos mieleesi heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää laatutuotteistamme!

Ota yhteyttä

Myymälästämme löydät parhaat lähiseudun tuottajien tuotteet

Myymälän suoramyyntipaikassa voit tehdä ostoksia kätevästi. Siellä on tarjolla noin 60 lähiseudun tuottajan ja pienyrittäjän tuotteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa:

  • hunajat

  • jauhot

  • leivät

  • säilykkeet

  • käsityöt.

Laadukasta ja puhdasta ruokaa läheltä

Yhteistä myymälässämme myytäville tuotteille on, että ne eivät ole massatuotantoa, vaan laadukkaista raaka-aineista pienyrittäjien valmistamia elintarvikkeita. Tuotteet ovat siis aitoa lähiruokaa, jonka valitseminen on aina myös ekologinen teko. Lähiruoka on lisäksi puhdasta perusruokaa ilman turhia lisä- tai säilöntäaineita. Valitsemalla laadukkaita lähiruokatuotteita edistät myös kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Maistuvaa lounasruokaa ja tilausruokapalveluita 

Myymälämme palvelut ovat saavuttaneet suuren suosion tilausajobussien levähdyspaikkana. Kahvioomme mahtuu kerralla isompikin määrä matkantekijöitä, ja heitä palvellaan ripeästi. Ryhmät voivat halutessaan tilata ruoat meiltä myös etukäteen tilausruokapalveluna.


Kahviossamme voit nauttia tuoreita ja itsetehtyjä leivonnaisia kahvin kera. Tarjoilemme arkisin myös lounasruokaa klo 10–14. Lounaalla tarjoamme tuoreista raaka-aineista valmistettua kotiruokaa, ja aina perjantaisin on saatavana yläsavolaista perinneherkkua, mykyrokkaa, paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi.

Palvelumme on aina asiakasystävällistä, tulitpa sitten yksin, kaksin tai isommassa porukassa.

Aukioloajat 

Myymälämme on auki seuraavasti:

  • arkisin 8–17

  • lauantaisin 8–15

  • sunnuntaisin suljettu

Huom! Ajankohtaiset aukioloajat kannattaa tarkistaa Facebook-sivuiltamme.


Myymälämme sijaitsee Taipaleessa, Viitostien varressa noin 12 kilometrin päässä Iisalmesta etelään.

Katso yhteystiedot ja sijainti kartalla